Dag- och nattkräm till ansiktet

Published by Ekestens Naturprodukter on

Jag använder Ekestens bivaxsalva som både dag- och nattkräm till ansiktet och även till händer och på andra ställen på kroppen vid behov. Den är den bästa hudkräm jag någonsin använt till mitt ansikte, och då har jag ändå testat det mesta, åtskilliga dyra märkeskrämer och även många ekologiska utan att ha kommit till rätta med min torra, reaktiva hud. Men med bivaxsalvan känns min hud äntligen mjuk, lugn, välskött och på det hela taget jättebra.
Cillas tips på användningsområde
Dagtid blandar jag en liten klick bivaxsalva med min ekologiska mineralfoundation och får en fantastisk foundation.
Jag har svårt att tänka mig min vardag utan bivaxsalva.
Tack!
 /
Cilla
Categories: Kundrecensioner

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng