Dryg salva som inte torkar ut huden!

Published by Ekestens Naturprodukter on

Vi har fått en kundrecension av Annika som rekommenderar vår bivaxsalva med grankåda. Nedan kan ni läsa hennes recension av bivaxsalva med grankåda.

Bivaxsalvan med grankåda är helt fantastisk. Och dryg! Jag använder lite av den till min acne varje kväll, vilket får huden att inte torka ut och samtidigt mildra acnen. Det är ju faktiskt unikt för en acneprodukt – att inte torka ut.

Jag använder den gärna under makeupen här och där om jag är lite torr (just för att inte lägga på något som kan förvärra hyn och som samtidigt gör den smidig och mjuk).

Jag använder den även till småsår som mina barn eller jag får, för att se till att de inte blir infekterade, och jag ser fram emot att kunna prova den mot narig hy och sprickor nu när det börjar bli vinter, jag brukar drabbas av sådant.

Jag trodde att den skulle lukta mer än den gör, men den doftar bara gott och milt. Jag använder den varje dag och jag tycker att den är fantastisk!

Jag rekommenderar er bivaxsalva till de jag känner.

Mvh Annika

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng