Fotinpackning med Bivax – för torra, trötta fötter

Published by Ekestens Naturprodukter on

Så glad att jag har Bivax. Satt vid köksbordet med fötterna på stolen och när jag skulle dra ner fötterna fastnade mina spruckna hälar i tyget. Inte så sexigt.
Nu har jag gjort en fotinpackning. Smörjt in förhårdnaderna på stortån och ett lager Bivax runt hälen. På med plastpåsar som lätt är knutna med gummisnodd.

Dagen efter var mina hälsprickor borta! Visst fick jag tillbaka lite grann efter två dagar men då är det bara att göra kuren igen! En timme framför tv eller innan jag ska sova. Så skönt att bli av med torrheten! Tusen tack för bra produkter!

/Victoria 27 år


1 Comment

Maria · februari 12, 2013 at 7:38 f m

Håller med det är fantastiskt hur bra vaxet är för torra fötter. Om jag inte smörjer på kvällen vaknar jag på natten och känner hur hälarna känns torra och tvingas då gå upp och smörja eftersom jag inte kan sova men enklast är att smörja med ceraten.

Comments are closed.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng