Hälsprickor är inte längre ett problem

Published by Ekestens Naturprodukter on

Nu kan jag visa upp mina fötter igen

Om det är något jag är rädd för – är det att gå till fortvårdare/ hudterapeut. När de tar upp skalpellen för att skära bort förhårdnader på mina fötter. Dels är det dyrt och dels gör det ont. Skönt att jag slipper detta nu.

Nu behöver jag inte fila hälarna längre

Själv har jag tyvärr ärvt min mammas hälar. Jag kommer ihåg hur hon när första solen visade sig på försommaren tog ut fotbadet och fotfilen. Och satt och filade på hennes hälar. Stora sprickor och det otäcka ljudet från filen gjorde att det isade i mina tänder. När jag kom upp i tonåren märkte jag att jag tyvärr ärvt min mammas hälar.

Stora hälsprickor och ont i trampdynorna

Ofta kände jag att det gjorde ont i trampdynan och stora hälsprickor kunde uppstå.  Om jag inte har tillräckligt tjocka sulor på mina skor, kunde mina hälsprickor spricka och börja blöda. Detta trots att jag både har skor och strumpor på mig! Det värsta av allt är nog när hälarna fastnar i satinlakanen.

Fick tips om bivax med ringblomsolja

Genom ett tips från mammas väninna som sa att bivax var bra till fötterna för att få bukt med förhårdnader och hälsprickor började vi använda bivax med ringblomma. Redan efter någon daga användning märkte jag förbättring. Numera smöjer jag in fötterna två gånger i veckan. Jag placerar alltid krämen som jag använder till fötterna vid sängkanten, så det blir som en påminnelse att jag ska smörja in dem.

Nu har jag inga problem med hälsprickor längre.

Tack för bra produkt.

Linda Svensson

Bakgrund till varför du får hälsprickor
Hälsprickor beror oftast på att hälarna är så torra att huden spricker, eller att de utsatts för tung belastning.

Hitta produkten som Linda använder
Här kan du läsa mer om den produkten som Linda använder för att bli av med sina hälsprickor. Köp produkten bivax med ringblomsolja.

Fler som skriver om fina fötter
Barfotadagar

Categories: Inspiration

1 Comment

Salva som tar bort rakfinnar · juni 20, 2012 at 3:46 e m

[…] inte är så snyggt. Läste ett inlägg på deras hemsida om att man kunde använda salvan på hälsprickor och nu två dagar senare så är de helt […]

Comments are closed.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng